14 may 2008, 10:33

Краят на една морска история 

  Poesía » De amor
614 0 1

 

 Ти закъсня!
 Нахално,
 безпардонно,
 неприлично,
 ужасно и трагично закъсня.
 Защо ли закъсня?
 Не бях предвидил това.
 Не бях очаквал това.
 Какво да правя сам сега?
 Минути празни всичко разрушават.

 

 Ти не дойде!
 Неволно,
 доволно,
 банално,
 загадъчно и безпорядъчно
 ти не доиде.
 Какво дете!
 Да бе ми казала поне.
 Не бях предвидил това.
 Не бях очаквал това.
 Какво да правя сам сега?
 Проклета женска същина.
 В слушалката баща ти забавляваш.
 (Каква послушна си понякога да види).

 

 Дори не се обади ти.
 Вземи слушалката и говори.
 Не, няма повече да се обаждам аз,
 дори и да съм сигурен, че си у вас.
 Наистина ми писна и съм пас.
 Отдолу няма да те гледам и кръжа.
 Ще сложа точка и ще си мълча.

 

И ти мълчиш,
 но знам, че бдиш,
 но туку-виж сгрешиш
 и чуствата ми притъпиш.
 Нелеп финал!
 Баста.

                             (c) Mobby_Dick

© Владимир Гюров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??