20 dic 2011, 22:32

Краят на лятото 

  Poesía » Otra
324 0 1

Тъжни са хората, усещат умората,
тихи са чайките без еуфорията!
Пусти са улиците, падат листа,
липсва шумът от глъч на деца!
Мрачно небе, бурно море,
неясен изгрев, есента ни зове!
Ето и птичките, събират си ятото,
носят ни вест, че тръгва си лятото!!!

© СНЕЖА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • благодаря. И да, права си ще дойде друго лято
Propuestas
: ??:??