Dec 20, 2011, 10:32 PM

Краят на лятото 

  Poetry » Other
325 0 1

Тъжни са хората, усещат умората,
тихи са чайките без еуфорията!
Пусти са улиците, падат листа,
липсва шумът от глъч на деца!
Мрачно небе, бурно море,
неясен изгрев, есента ни зове!
Ето и птичките, събират си ятото,
носят ни вест, че тръгва си лятото!!!

© СНЕЖА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • благодаря. И да, права си ще дойде друго лято
Random works
: ??:??