20 дек. 2011 г., 22:32

Краят на лятото 

  Поэзия » Другая
326 0 1

Тъжни са хората, усещат умората,
тихи са чайките без еуфорията!
Пусти са улиците, падат листа,
липсва шумът от глъч на деца!
Мрачно небе, бурно море,
неясен изгрев, есента ни зове!
Ето и птичките, събират си ятото,
носят ни вест, че тръгва си лятото!!!

© СНЕЖА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • благодаря. И да, права си ще дойде друго лято
Предложения
: ??:??