24 sept 2014, 23:33

Краят на въжето 

  Poesía » Otra
483 0 3

две-три глътки
евтин алкохол
отлежават
нецелунати
до изгрев
 

този град догаря
толкова красиво
ще остана тук
за още по едно
завинаги
 

да се разходим
сред руините
ония думи
смъртоносни
да посея
 

бесило да изникне
вземи перото ми
замлъкнало
на края
на въжето

© Александър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??