24 сент. 2014 г., 23:33

Краят на въжето 

  Поэзия » Другая
475 0 3

две-три глътки
евтин алкохол
отлежават
нецелунати
до изгрев
 

този град догаря
толкова красиво
ще остана тук
за още по едно
завинаги
 

да се разходим
сред руините
ония думи
смъртоносни
да посея
 

бесило да изникне
вземи перото ми
замлъкнало
на края
на въжето

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??