3 abr 2008, 9:53

Кредо 

  Poesía
653 0 3
            Кредо

Когато се разделям с мама -
да се връщам в детството.
Когато ме обсипват с нежност -
да се пазя.
Когато с ревност ме обсебят -
да избягам.
Когато от любов не ми достига въздух -
да заплача.
Когато клюка ме застигне пътьом -
да запея.
Когато от приятел ми е криво -
да се смея.
Когато си отивам -
пътищата да прережа.
Когато вече съм трева -
да стряскам сънища!

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??