8 ago 2008, 14:01

Криеница 

  Poesía » De amor
646 0 9

От всички криеше, че ме обичаш.
От всички - повече от себе си...
За теб е страшно да си хрисим,
за теб е болно да си нечий.

Залъга се със тихи утрини,
в които мене не прегръщаше,
будуваше и се завръщаше
във дните сиви на безчувствие.

Излъга ли се? Спиш ли нощем?
Ръцете ти не ме ли търсят?
От всички скрил си, че ме носиш
в сърцето си като присъда.

Дотук добре. Това за другите.
Остава с себе си да спориш.
Не ме обичаш - просто луд си.
Аз нямам повече въпроси...

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??