4 jun 2019, 19:54

Криле 

  Poesía » De amor
531 0 4

Нима е трудно да съм твоя,
нима е трудно да простиш,
казваш ми "Любима моя"
но с мен ще можеш ли да издържиш!

Аз зная вече си простил,
щом усмихваш се с очи,
ти тайничко си го решил,
и да криеш си личи!

Ти към мене се привързваш,
и аз подавам своите ръце
но ти недей да ги завързваш,
защото там са моите криле!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??