Jun 4, 2019, 7:54 PM

Криле 

  Poetry » Love
532 0 4

Нима е трудно да съм твоя,
нима е трудно да простиш,
казваш ми "Любима моя"
но с мен ще можеш ли да издържиш!

Аз зная вече си простил,
щом усмихваш се с очи,
ти тайничко си го решил,
и да криеш си личи!

Ти към мене се привързваш,
и аз подавам своите ръце
но ти недей да ги завързваш,
защото там са моите криле!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??