Крилете няма как да ми прекършат,
от Божия ръка поставени са те на мен.
Сълзите само с любов ще ми обършат,
от създателя единствено ще бъда променен.
В душата си не искам Аз да трупам врагове,
пътят начертан единствен ще си извървя.
Човешката любов Аз знам че няма много богове,
поставена в сърцето с нея ще кървя.
Крилете няма кой да ми прекърши,
с тях живея дори в бурни ветрове.
Все някога омразата ще свърши,
преродени там в други светове.
В.Й. 02.10.2017г.
© Васил Йотов Todos los derechos reservados