4.10.2017 г., 9:22 ч.

Крилете кой ще ми прекърши 

  Поезия » Друга
454 1 0

 

Крилете няма как да ми прекършат,

от Божия ръка поставени са те на мен.

Сълзите само с любов ще ми обършат,

от създателя единствено ще бъда променен.

В душата си не искам Аз да трупам врагове,

пътят начертан единствен ще си извървя.

Човешката любов Аз знам че няма много богове,

поставена в сърцето с нея ще кървя.

Крилете няма кой да ми прекърши,

с тях живея дори в бурни ветрове.

Все някога омразата ще свърши,

преродени там в други светове.

В.Й. 02.10.2017г.

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??