14 oct 2015, 20:23

Криминале 

  Poesía » De humor
422 0 2

Криминале

 

Финални титри върху син екран,

сломено злото, справедливост има.

В интригата бе всеки прикован.

Омръзнали дълбоко и взаимно

 

един на друг, ний още се търпим,

дете и бит разумно поделили,

но вика в мен зъл дух неудържим .:

Честта си, мухльо, мъжката закриляй!”

 

И всичките си грехове към мен

ти ще изкупиш, жертва на вендета.

Въоръжен ще дойда някои ден

със “Магнум”, “Броунинг”, “Колт” или “Берета”.

 

Тържествено се спуща дълга цев,

с очи следиш я, в ужас разширени,

но няма милост - следват пламък, рев,

назад политаш, в чело устрелена !

 

Стената е изпръскана със кръв

и с късчета от черепна кутия . . .

. . . Но куражлия аз не сам такъв.

По-скоро май чиниите ще мия. . .

© Владимир Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • В чиниите е истината!!! Продължавай да миеш с високо вдигната глава!!! Хареса ми!!!
  • Хахаха, разсмя ме! И аз бих си мила чиниите... Поздравления! Спокойна вечер желая!
Propuestas
: ??:??