14 feb 2013, 9:26

Кристали 

  Poesía
400 0 0
Върволицата от дни е невъзможен пасианс.
И съдба човешка скрита е зад всяка карта.
Всеки миг остава жив във нас,
в спомена за нейната усмивка сладка.
Миналото шепне в звуците на тъмнината,
зад която няма шанс за свежо утро.
Независимо дали в града или в селата,
хората зачеват думи мъртви.
Чистите души се връщат рядко...
Заедно за малко – капка време.
Колкото да чувстват тъпа болка.
Колкото последно ,,сбогом” да си вземат.
 
 
 

© Константин Дренски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??