10 feb 2008, 15:26

Критик 

  Poesía
704 0 10
Матракът ми...
(ама нахален...) :
- Лъжете ги, че пишат добре...
- Да им скърцам влюбено...

- И поезията Ви - все по-на зле...

- А поетесите -
все по-хубави...

© Александър Белчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??