10.02.2008 г., 15:26 ч.

Критик 

  Поезия
703 0 10
Матракът ми...
(ама нахален...) :
- Лъжете ги, че пишат добре...
- Да им скърцам влюбено...

- И поезията Ви - все по-на зле...

- А поетесите -
все по-хубави...

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??