Пореден крясък скубе тишината.
И ластици разхлабени - ръцете ти, трошат. Кървят. Осакатяват се.
Какво четеш в очите ми?
Какво четеш в очите им?
Душата ти превързана се вайка.
Оскубаната тишина лекувала...
© Даниела Пенева Todos los derechos reservados