9.02.2010 г., 13:02 ч.

Крясък встрани 

  Поезия » Друга
374 0 0

Пореден крясък скубе тишината.

И ластици разхлабени - ръцете ти, трошат. Кървят. Осакатяват се.

Какво четеш в очите ми?

Какво четеш в очите им?

Душата ти превързана се вайка.

Оскубаната тишина лекувала...

© Даниела Пенева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??