30 may 2018, 12:42

Кръг 

  Poesía » Otra
807 4 7

Обърнатата чаша на небето

изсъхва върху общата постеля.

 

Но кой е той, обичащият мен,

боящ се от това, което ни разделя?

 

Не всекиму е даден дара да е там,

където пътя си човекът определя.

 

Макар да знае, че кръгът е вид капан,

все иска с някого и в него да живея.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Накъде вървиш, човеко? »

14 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??