13 jun 2006, 12:12

Кръгове 

  Poesía
523 0 1

Тъмен кръг, старост.
Тъжен кръг, смърт.
Топъл кръг, зрялост.
Тъмен кръг, младост.
Тънък лед, вяра.
Тежък кръст, тежест.
Тъмна мечта, старост.
Тъжна мечта, смърт.
Топла мечта, зрялост.
Тъмна мечта, младост.
Тънък лед, вяра...
Тежък кръст, вяра...

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??