Jun 13, 2006, 12:12 PM

Кръгове 

  Poetry
522 0 1

Тъмен кръг, старост.
Тъжен кръг, смърт.
Топъл кръг, зрялост.
Тъмен кръг, младост.
Тънък лед, вяра.
Тежък кръст, тежест.
Тъмна мечта, старост.
Тъжна мечта, смърт.
Топла мечта, зрялост.
Тъмна мечта, младост.
Тънък лед, вяра...
Тежък кръст, вяра...

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??