Земята е земя, защото се върти.
Върти се в космоса безкраен!
И в този свят и ние се въртим.
Макар че търсим своят път потаен...
Защо не спрем себе си да мразим!?
Защо не се усмихнем и си кажем?
Че този свят за нас е сътворен!?
И нека в него с мир живеем...
Обичам космоса, земята...
Обичам всички живи същества.
Защо не спреме самотата!?
И нека има светлина.
© Ангел Todos los derechos reservados