2 jul 2017, 23:31

Кръговрат 

  Poesía » Filosófica
498 2 13

Животът е Актьор,

с безброй успешни роли.

Освен това е режисьор,

и публика за своите герои.

 

Когато всичко свърши

се прибира у дома,

където знае кой е всъщност.

Избира следващата си игра

 

и влага в нея цялата си същност.

Пиесата от вчера той не помни

и затова започва всичко отначало.

Расте, обича и разлюбва – до полуда,

 

за да се радва и да страда.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??