2 июл. 2017 г., 23:31

Кръговрат 

  Поэзия » Философская
500 2 13

Животът е Актьор,

с безброй успешни роли.

Освен това е режисьор,

и публика за своите герои.

 

Когато всичко свърши

се прибира у дома,

където знае кой е всъщност.

Избира следващата си игра

 

и влага в нея цялата си същност.

Пиесата от вчера той не помни

и затова започва всичко отначало.

Расте, обича и разлюбва – до полуда,

 

за да се радва и да страда.

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??