Jul 2, 2017, 11:31 PM

Кръговрат 

  Poetry » Phylosophy
496 2 13

Животът е Актьор,

с безброй успешни роли.

Освен това е режисьор,

и публика за своите герои.

 

Когато всичко свърши

се прибира у дома,

където знае кой е всъщност.

Избира следващата си игра

 

и влага в нея цялата си същност.

Пиесата от вчера той не помни

и затова започва всичко отначало.

Расте, обича и разлюбва – до полуда,

 

за да се радва и да страда.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??