…
навярно ще избродя себе си
и някъде все пак ще се открия
и в пролет теменужена по пясъка
нозете си с плътта ти ще завия
и ще разголвам лете слабостта си
и в глътки нежност обич ще отпивам
изсипала в клавишите тъгата си
пречистена в съня ти ще заспивам…
…
навярно ще заглъхне вятърът
и спомени ще вплита по скалите
в капчуците ще стенат залези
и птици ще обгръщат висините
и с всяко утро ще съм все по-силна
и с всяка есен пак ще те намирам
и с изгреви избрулили сърцето ми
в очите си смеха ти ще прикривам…
…
а в зима бяла нежно ще танцуваме
за миг преплели снежни брегове
и пристан ще е нощем вятърът
когато стене сребърно небе
навярно ще избродя себе си
и някъде все пак ще се открия
и в пролет теменужена по пясъка
нозете си с плътта ти ще завия…
© Бехрин Todos los derechos reservados
Ани! Празнувам... най - прекрасната Коледа! Благодаря ти за пожеланията!