На кръстопът са две душѝ
и пътят се на две делѝ.
Две душѝ на кръст са вече,
една от друга са далече.
На кръстопът така далече,
една без друга те са вече.
И пътят се на две делѝ,
на кръст са вече две душѝ.
© Хари Спасов Todos los derechos reservados