27 jul 2007, 23:18

КРЪСТОПЪТ 

  Poesía
741 0 7
Израснах и живях по пътя.
А първата си дума казах,
                      когато бях на кръстопът.

Живея и вървя по пътя.
А първата любов намерих,
                      когато бях на кръстопът.

Така до днес вървя си
                      все напред по пътя
и всичко важно срещам
                       когато съм на кръстопът...

© Марто Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??