27 июл. 2007 г., 23:18

КРЪСТОПЪТ 

  Поэзия
742 0 7
Израснах и живях по пътя.
А първата си дума казах,
                      когато бях на кръстопът.

Живея и вървя по пътя.
А първата любов намерих,
                      когато бях на кръстопът.

Така до днес вървя си
                      все напред по пътя
и всичко важно срещам
                       когато съм на кръстопът...

© Марто Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??