Jul 27, 2007, 11:18 PM

КРЪСТОПЪТ 

  Poetry
740 0 7
Израснах и живях по пътя.
А първата си дума казах,
                      когато бях на кръстопът.

Живея и вървя по пътя.
А първата любов намерих,
                      когато бях на кръстопът.

Така до днес вървя си
                      все напред по пътя
и всичко важно срещам
                       когато съм на кръстопът...

© Марто All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??