25 dic 2018, 21:06

Кръстопът 

  Poesía » Filosófica, Civil
604 0 0

От хубав път на кръстопът
Де всички съгрешили мрат

Да избирам не умея
Азе там далече не вирея
Да се върна аз не смея
Но да мина аз не ще успея

Мина ли несигурно отвъд
Очаква ме заслужен съд
И не искам и не мога
И у мен възбужда туй тревога
И се моля аз на Бога
И на дявола със двата рога

И ме горят, не ще се спрат
Сълзите като дъжд валят
Живот не мога да строя
А планове коварни аз кроя
Неможещ аз да избера
Се моля аз най-после да умра.

© Ок ок Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??