23 sept 2008, 21:30

Кръв да леем 

  Poesía
433 0 1

Рогът свири, топът гръмна,
хайде, братя, на война,
кръв да леем в нощта
за нашата страна.

Един след друг животите си даваме,
но никога не се предаваме
и в очите срещаме смъртта,
но ще спасиме ний света.

Хвърли се в боя ти безстрашен
и срази врага наш уплашен.
Виж, победата ни чака нас,
нека да я извоюваме в този час.

© Дамян Атанасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??