Sep 23, 2008, 9:30 PM

Кръв да леем 

  Poetry
434 0 1

Рогът свири, топът гръмна,
хайде, братя, на война,
кръв да леем в нощта
за нашата страна.

Един след друг животите си даваме,
но никога не се предаваме
и в очите срещаме смъртта,
но ще спасиме ний света.

Хвърли се в боя ти безстрашен
и срази врага наш уплашен.
Виж, победата ни чака нас,
нека да я извоюваме в този час.

© Дамян Атанасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??