10 nov 2010, 12:26

Кръв и сълзи 

  Poesía » De amor
759 0 0

Седнала в банята...

                                    обляна в сълзи...

 

 

държа нож...

                           а телефонът ми звъни...

 

 

Това беше ти...

                                с твоите поредни, нелепи лъжи...                                        

 

© Натали Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??