10 нояб. 2010 г., 12:26

Кръв и сълзи 

  Поэзия » Любовная
760 0 0

Седнала в банята...

                                    обляна в сълзи...

 

 

държа нож...

                           а телефонът ми звъни...

 

 

Това беше ти...

                                с твоите поредни, нелепи лъжи...                                        

 

© Натали Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??