Метаморфози чрез осмози
а кръвта е изтекла някъде по реките
правейки нови брегове
по които се разхождат
с моите нозе
хора с моите очи.
Привет без ответ.
Нека кръвта светне в неоново
и очите на рибите
се обагрят в червеното
на Съветското знаме.
© Калин Кермов Todos los derechos reservados