24.03.2004 г., 14:56 ч.

Кръвта щом я има 

  Поезия
1257 0 0

Кръвта щом я има

 

Метаморфози чрез осмози

а кръвта е изтекла някъде по реките

правейки нови брегове

по които се разхождат

с моите нозе

хора с моите очи.

Привет без ответ.

Нека кръвта светне в неоново

и очите на рибите

се обагрят в червеното

на Съветското знаме.

© Калин Кермов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??