Mar 24, 2004, 2:56 PM

Кръвта щом я има 

  Poetry
1262 0 0

Кръвта щом я има

 

Метаморфози чрез осмози

а кръвта е изтекла някъде по реките

правейки нови брегове

по които се разхождат

с моите нозе

хора с моите очи.

Привет без ответ.

Нека кръвта светне в неоново

и очите на рибите

се обагрят в червеното

на Съветското знаме.

© Калин Кермов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??