18 jun 2009, 16:55

Кукла 

  Poesía
1245 0 3

В самотна стая кукла си седи...

в стая без прозорци и врати.

Стая, обгърната в прах,

носеща се миризма на "страх".

 

Куклата едничка стаята краси,

единствено имане на тези четири стени.

Рокля с розов цвят,

панделки, дантела - бяла,

куклата красят,

ала без очи е тя остала

и без сърце във свойта гръд.

 

 

Самичка, тя една остана,

самичка през тези дълги дни.

Месеци, години минаха накрая,

а куклата все самичка си седи...

 

 

 

 

© Бояна Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??