18.06.2009 г., 16:55 ч.

Кукла 

  Поезия
1194 0 3

В самотна стая кукла си седи...

в стая без прозорци и врати.

Стая, обгърната в прах,

носеща се миризма на "страх".

 

Куклата едничка стаята краси,

единствено имане на тези четири стени.

Рокля с розов цвят,

панделки, дантела - бяла,

куклата красят,

ала без очи е тя остала

и без сърце във свойта гръд.

 

 

Самичка, тя една остана,

самичка през тези дълги дни.

Месеци, години минаха накрая,

а куклата все самичка си седи...

 

 

 

 

© Бояна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??