26 feb 2019, 15:29

Кукла 

  Poesía » Otra
507 0 1

Създадох я с гримирани очи. 
Кръстих я със своите имена. 
Живота ѝ напълних го с мечти. 
Премених я като богата жена. 

 

Прическата променях ежедневно, 
косите правех ѝ в различни цветове. 
Играех с нея всекидневно 
съвсем бяло беше нейното лице. 

 

Пращах я по купони и събития,
излизаше тя с различни мъже. 
Беше красавица открита, 
красавица, която напомня на мен. 

 

Започна да търси клубове. 
Без злоба, интриги и клевети. 
Но сблъскваше се все с ръбове 
и разни истински злобни жени. 

 

Без да е казала нищо - мразена беше. 
Защото беше честна и откровена. 
И нейната директност никой не понесе, 
защото беше жена - обикновена.  

© Нора Флорова Todos los derechos reservados

Посветено на приятел

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??