4 ene 2007, 23:24

Кукла 

  Poesía
653 0 3
Усмивки от стъкло.
Очи от порцелан.
Ах, колко са красиви те!
Но обичат ли със страст,
тъй както аз обикнах теб?
И виждал ли си
в куклено сърце роза да разцъфти?
Усмивки от стъкло.
Очи от порцелан.
Ах, колко са красиви те!
Но усещат ли болката,
която в нас пламти?
И чувал ли си
от куклено лице сълза да потече?
Усмивки от стъкло.
Очи от порцелан.
Ах, колко са красиви те!
Но могат ли да мразят,
тъй както аз намразих теб.
И помниш ли
от куклени ръце гълъб да отлети?

© Цвета Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??