30 jun 2007, 9:48

КУКЛА НА КОНЦИ 

  Poesía
666 0 6

Този стих написах след като изчетох книгата на

Сергей Минаев - Духless...  Невероятна книга...

Заслужава си да се прочете...


КУКЛА НА КОНЦИ

 

Защо загуби дълго блясъка

в твоите очи?

Защо подтискаш вътре крясъка,

между четири стени?

 

Защо и лукса промени те?

Не забелязваш нищо днес.

Не искаш да ме гледаш в очите

И се оплакваш от безумен стрес.

 

Загуби себе си по пътя някъде.

Навсякъде е фалш и тъпота.

Двуличието дебне те отвсякъде.

И всеки ден затъваш във калта.

 

Защо не върнеш ти душата си

и светлината в твоите дни?

А бездуховност пълни сетивата ти

И ставаш кукла на конци.

 

15. 05. 2007  23:20 h

© Мириам Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??