Събудих се, чувствах се объркан.
Не съм сънувал кошмари,
но почуствах че в някаква игра участвах.
За мене беше истинска играта.
Участвах с плам, с чувства,
отдаден бях изцяло в нея.
Но всичко беше една измама.
Сред кукли бях поставен аз,
отговор на мойте чувства не видях.
Не ги виня.
Куклите са за това,
да играят своята игра.
© Наско кирилов Todos los derechos reservados