Oct 8, 2013, 8:55 PM

Кукли 

  Poetry » Love
462 0 0

Събудих се, чувствах се объркан.

Не съм сънувал кошмари,

но почуствах че в някаква игра участвах.

За мене беше истинска играта.

Участвах с плам, с чувства,

отдаден бях изцяло в нея.

Но всичко беше една измама.

Сред кукли бях поставен аз,

отговор на мойте чувства не видях.

Не ги виня.

Куклите са за това,

да играят своята игра.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??