И Кукувицата... е птица!?
Която обича свойте деца...
Но не иска да отглежда,
и да мъти, свойте яйца.
Тя старае се да бъдат
в дом изпълнен със любов...
Но погубва другите който
отглеждат ги със много пот.
Кукувица, майка егоистка
но успяла род да съхрани...
Птица ли е... дали мечтае
гнездо някога да изгради.
© Ангел Todos los derechos reservados