9 oct 2006, 12:04

Купи ме ... 

  Poesía
477 0 2

 

~~~<^>~~~

 

Купи мелъжа огромна аз ти струвах...

Купи ме, на влюбена не се преструвах!

Купи ме и сърцето си излъгах,

купи меот лъжите не ревнувах!

 

 

Купи ме, така единствена целувах...

Купи месамо аз така горях...

Купи ме и само аз си струвах...

Купи ме и разпръсна ме на прах...

 

~~~<^>~~~

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??