15 sept 2006, 23:09

Къде да се скрия... 

  Poesía
672 0 3
Къде да се скрия като съм толкова прозрачна,
сякаш като светлина в тунел блещукам.
До сега бях просто една от света, невзрачна,
а усещам, че по вратата на Ада чукам...

Къде да се притая като вратата се затвори,
а изхода отдавна е затрупан от спомени отминали.
Съмнявам се, че със студа на нощта ще се преборя,
а чувствата ми към теб са отдавна загинали...

Къде да се скрия, като ти предвиждаш всяка моя дума,
всеки жест и всеки стон?
Видима съм където и да ида за нашата Луна,
а намирам причини да си отида милион...

Къде да се скрия, като ме познаваш по-добре от самата мен,
как елексира на щастието си сама аз да изпия?
Знам, рано или късно идва този ден (на раздяла)...
Но как сама от себе си отново да се скрия...

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много ви благодаря приятели..думите ви са елескира за мен... Ани..докога... незнам,докато не порасна може би.Благодаря на всеки един....
  • Не се крий от себе си, бъди себе си!
    Не намирай милиони причини за да си тръгнеш, а само една за да останеш!И повярвай ми ще бъдеш щастлива и ще пишеш още по-хубави стихове!
    Прегръщам те! Бъди!
  • Пак ли тръгваш... докога така?

    Поздрав и усмивка за стиха.
Propuestas
: ??:??