18 ago 2006, 15:25

Къде е моята душа? 

  Poesía
605 0 0

Защо открадна моята душа
без да се сбогуваш ти сега?
Нима за теб това е нищо през тези времена?
Обичам те това не крия
дору в душата ми да е магия,
когато казвам "Забрави ме"
ти ми шепнеш "Обикни ме"
Къде е моята душа
нима избяга с нея във нощта?!?!

© Вики Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??