Ех, любов, къде изчезна...
защо ме избягваш, кажи!?
Защо ме пренебрегваш лъжовно
без да ми носиш мечти...
Любов ти моя, девтствинице безпризорна...
Кралице на святост и чест.
Омайнице черна, магьоснице,
жрице на алчен живот.
Мечтите ми, мила, погуби...
излъга дори и Света.
Живея за теб, но мечтая,
наистина да те почувствам с душа.
Ще плача... за теб, ще мечтая.
И нощем ще будувам за теб.
Сърцето свое ти давам,
но бъди вярна до мен.
© Ангел Todos los derechos reservados